Belastingconsulent in Grimbergen

Advies in fiscale zaken

Fiscaal advies

Een belastingadviseur kan u bijstaan in het vakgebied van het fiscaal systeem dat in Belgie zeer complex is. Een belastingconsulent wordt daarom ook wel fiscalist genoemd en kan voor u het invullen van de belastingsaangifte en de belastingsaftrek optimaliseren. Niemand betaalt immers graag (teveel) belastingen.

Boekhouder of accountant in Grimbergen

Belastingconsulent

Een accountant of belastingadviseur hebben beide specifieke opleidingsvereisten. Beide zijn beschermde titels en enkel leden van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten mogen deze titel dragen. Misbruik kan correctioneel gestraft worden.

Specialisaties

Omwille van de complexiteit van de materie specialiseren vele boekhouders zich in een bepaalde materie (personenbelasting, vennootschapsbelasting, ). Om hun klanten een compleet pakket aan diensten aan te bieden, heeft een boekhoudkantoor of accountantskantoor daarom verschillende specialisten in dienst. Vraag naar de specialisaties en ervaring binnen het accountantskantoor vooraleer u een beslissing neemt over het boekhoudkantoor waarmee u wenst te werken

Geef een reactie

Accountants & Belastingsconsulenten